ХҮНСНИЙ ЭРҮҮЛ АХУЙ…

2019-01-29 1042

ЦАГААН САРЫН БАЯРЫН ҮЕЭР ХҮНСНИЙ ЭРҮҮЛ АХУЙ, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛД АНХААРАХ ХЭРЭГТЭЙ.

1. Хүнсний бүтээгдэхүүнийг баталгаатай эх үүсвэрээс, хөргүүртэй нөхцөлөөс авах, гарал үүслийн бичиг, шинжилгээний бичиг зэргийг шалгаж авч байх,

2. Хоол бэлтгэхдээ болсон болон түүхий хүнсийг хооронд нь холихгүй байх, тохиромжтой хэмд хадгалах, болсон хоол хүнсийг ил задгай хадгалахгүй байхад анхаарах,

3. Болсон хоол хүнс тасалгааны хэмд 2 цагаас илүү хугацаагаар хадгалахад түүнд өвчин үүсгэгч бичил биетнүүд өсч үржсэн байдаг тул бага багаар бэлтгэж хэрэглэх нь зүйтэй.

 

Холбоотой мэдээ

ЭРСДЭЛЭЭС УРЬДЧИЛАН СЭРГИЙЛЭН АЖИЛЛАЖ БАЙНА

Аймгийн Засаг даргын “Гамшгаас хамгаалах бүх нийтийн бэлэн байдлын зэрэгт шилжсэнтэй холбогдуулан

2021-04-28

ШАТАХУУН ТҮГЭЭХ СТАНЦУУДЫН ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНД ХЯНАЛТ ТАВЬЖ БАЙНА

Аймгийн шуурхай штабаас өгсөн шийдвэрийн дагуу Хэрлэн сумын нутаг дэвсгэрт газрын тосны бүтээгдэхү

2021-04-27

МЭРГЭЖЛИЙН ХЯНАЛТЫН БАЙГУУЛЛАГЫН ЦАГ ҮЕИЙН МЭДЭЭЛЭЛ

2021.04.23 Хэрлэн сумын хэмжээнд газрын тосны бүтээгдэхүүн эрхлэгч нийт 16 ШТС, 2 ШШХС-ийн ар

2021-04-23

© 2021 Хэнтий аймгийн мэргэжлийн хяналтын газар. Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан.