Нүхэн жорлон, угаадасны нүх, бохирын цооног ашиглагч иргэн, ААН-д зөвлөж байна

2022-06-30 448

Долоо хоногт 2-3 удаа зориулалтын бодис, уусмалыг найруулж, халдваргүйжүүлж байх

Усны эх үүсвэрийн худгаас 200 метр, ус түгээх цэгээс 20 метр-ээс багагүй зайд барих

Ундны усны эх үүсвэрийн хамгаалалтын бүсэд нүхэн жорлон, Угаадасны нүх, бохирын цооног Байгаа нөхцөлд усыг унд, ахуйд хэрэглэхгүй байх

Холбоотой мэдээ

Төмс, хүнсний ногоо, жимс, жимсгэнэ худалдан борлуулагч, худалдан авагчдад зөвлөж байна

БҮТЭЭГДЭХҮҮНЭЭ ЗАХ ЗЭЭЛД ХУДАЛДАН БОРЛУУЛАХ ГЭЖ БУЙ АЖ АХУЙН НЭГЖ, ИРГЭДИЙН АНХААРАЛД: -Ө

2022-09-02

Сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ, “Үдийн хоол” хөтөлбөрийг хэрэгжүүлэх зөвлөмж

Сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ, “Үдийн хоол” хөтөлбөрийг хэрэгжүүлэхдээ аюулгүй хүнсээр, тогт

2022-08-31

© 2022 Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газар. Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан.