ХҮНСНИЙ ЭРҮҮЛ АХУЙ…

2019-01-29 916

ЦАГААН САРЫН БАЯРЫН ҮЕЭР ХҮНСНИЙ ЭРҮҮЛ АХУЙ, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛД АНХААРАХ ХЭРЭГТЭЙ.

1. Хүнсний бүтээгдэхүүнийг баталгаатай эх үүсвэрээс, хөргүүртэй нөхцөлөөс авах, гарал үүслийн бичиг, шинжилгээний бичиг зэргийг шалгаж авч байх,

2. Хоол бэлтгэхдээ болсон болон түүхий хүнсийг хооронд нь холихгүй байх, тохиромжтой хэмд хадгалах, болсон хоол хүнсийг ил задгай хадгалахгүй байхад анхаарах,

3. Болсон хоол хүнс тасалгааны хэмд 2 цагаас илүү хугацаагаар хадгалахад түүнд өвчин үүсгэгч бичил биетнүүд өсч үржсэн байдаг тул бага багаар бэлтгэж хэрэглэх нь зүйтэй.

 

Холбоотой мэдээ

ШИНЖИЛГЭЭТ ХЯНАЛТ ШАЛГАЛТ ХИЙЖ БАЙНА

Хүнсний аюулгүй байдлыг хангуулах, эрсдэлээс урьдчилан сэргийлэх зорилгоор Хэрлэн сумын хэмжээнд х

2021-02-08

“ЦӨМИЙН ТЕХНОЛОГИ-ЦАЦРАГИЙН ХАМГААЛАЛТ АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ” САРЫН АЯНЫ ХҮРЭЭНД

Аймгийн Нэгдсэн эмнэлгийн рентген кабинетын цацрагийн хамгаалалт аюулгүй байдалд зөвлөн туслах үйлчи

2020-09-24

“ЦӨМИЙН ТЕХНОЛОГИ-ЦАЦРАГИЙН ХАМГААЛАЛТ АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ” САРЫН АЯНЫ ХҮРЭЭНД

Хэрлэн сумын байгалийн цацрагийн дэвсгэр төвшний хэмжилтийг хөрсний гадаргуу дээр болон хөрснөөс 1м-

2020-09-24

© 2021 Хэнтий аймгийн мэргэжлийн хяналтын газар. Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан.