ХООЛНЫ ХОРДЛОГО, ХООЛ ХҮНСЭЭР ДАМЖИХ ХАЛДВАРААС УРЬДЧИЛАН СЭРГИЙЛНЭ ҮҮ!

July 19, 2021 95

Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээ эрхлэгчид болон иргэд та бүхэн хоолны хордлого, хоол хүнсээр дамжих халдвараас урьдчилан сэргийлж,  хоол хүнсийг бэлтгэх, болгох, хадгалах, хэрэглэх үеийн эрүүл ахуй, ариун цэврийн шаардлагыг мөрдөн хэрэгжүүлэхийг ЗӨВЛӨЖ байна.  МЭРГЭЖЛИЙН ХЯНАЛТЫН ГАЗАР

Холбоотой мэдээ

ХООЛНЫ ХОРДЛОГО, ХООЛ ХҮНСЭЭР ДАМЖИХ ХАЛДВАРААС УРЬДЧИЛАН СЭРГИЙЛНЭ ҮҮ!

Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээ эрхлэгчид болон иргэд та бүхэн хоолны хордлого, хоол хүнсээр дамжих халдва

July 19, 2021

© 2021 Говьсүмбэр аймгийн мэргэжлийн хяналтын газар. Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан.