Ууттай бэлгэнд багцалсан хүнсний бүтээгдэхүүн бүрийг хадгалах хугацаа, нөхцөл, чанарыг шалгаж авахыг зөвлөж байна

2022-05-30 194

Холбоотой мэдээ

БАЯР НААДЫМ ҮЕЭР ҮЙЛ АЖИЛЛАГАА ЯВУУЛЖ БУЙ ХҮНСНИЙ ХУДАЛДАА, ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ ҮЙЛЧИЛГЭЭ ЭРХЛЭГЧ НАРТ /Зөвлөмж/

Зөвлөмж хүргүүлэх тухай PDF хувилбараар үзэх Үндэсний их баяр наадмыг тэмдэглэн өнгөрүүлэхтэй

2022-07-01

Нүхэн жорлон, угаадасны нүх, бохирын цооног ашиглагч иргэн, ААН-д зөвлөж байна

Долоо хоногт 2-3 удаа зориулалтын бодис, уусмалыг найруулж, халдваргүйжүүлж байх Усны эх үүсвэрий

2022-06-30

© 2022 Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газар. Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан.